Yurt, burs ve kredi sonuçları açıklandı
YURTKUR’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, kurumdan burs veya öğrenim kredisi almak için müracaatta bulunan öğrencilerin tamamına burs ya da öğrenim kredisi, isteyen her öğrenciye de katkı kredisi verildi.
Kurumdan 2007-2008 öğretim yılında burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için müracaatta bulunan öğrenciler, www.kyk.gov.tr internet adresinden burs, öğrenim ve katkı kredisi değerlendirme sonuçlarını Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını girerek öğrenebilecekler.
Burs, öğrenim ve katkı kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin burs ve kredi taahhüt senetleri öğretim kurumlarına gönderilecek. Öğrenciler senetlerini öğretim kurumlarından teslim alarak, noterde tanzim ve tasdik ettirdikten sonra 28 Aralık 2007 tarihi mesai saati bitimine kadar YURTKUR’un bölge veya yurt müdürlüklerine teslim edecek. Bölge ve yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise Cemal Gürsel Caddesi No: 61 06590 Cebeci/Ankara adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığı’na posta ile gönderilecek veya elden teslim edilecek.
Senetlerini belirtilen tarihte Kuruma teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemeleri 9 Ocak 2008 tarihinde Ziraat Bankası’nın ilgili şubelerinden yapılacak.
haber7
- SBS SEVİYE BELİRLEME SINAVI HAKKINDA BİLGİLER
- 2008 ÖSS ve YDS’ye başvurular 3 MART pazartesi başlıyor
- Anayasamızın Türkçe İle İlgili Maddesi Hangisidir?
- Sanal Karne Uygulaması Nedir? Sistem Nasıl Çalışıyor?Çocuğumun Karnesine İnternette Hangi Adresten Bakacağım?
- Milli Eğitim Bakanlığı 2008 Yılı Sınav Takvimi
- SBS – SEVİYE BELİRLEME SINAVI nedir? 2008 SBS Sınavı Hakkında yardım
- 2008 KPDS BAŞVURULARI Ne Zaman Yapılacak?

Yorum yapmak ister misiniz?!