Ölüm TV yayında
Yayıncılık sınır tanımıyor. Bu televizyon kanalı sadece cenaze merasımlerini, ölüm ilanlarını yayınlayacak. İlginç değil mi?
Televizyonun kurucusu Wolf Tilmann Schneider ilk aşamada yayınlayacakları programları şöyle tanımladı: “Programlarımız üç ayaktan oluşacak. İlk aşamada yas kültürü ve mezarlıklarla ilgili röportaj ve belgeseller. İkinci ayakta ölüm ve matem üzerine bilgilendirici tartışma programları ve son aşamada ise beli bir para karşılığında herkesin sevdiği kişinin hayatını anlatan video filmlerini televizyon aracığıyla yayınlayabilecek.”

Etos-TV’nin reklam almayacağını ve pazarlama kanalı olmadığını belirten Schneider, sevdiklerinin hayatıyla ilgili programlar yayınlamak isteyenlerden 2 bin euro alacaklarını söyledi.
Uydu, kablo ve internet üzerinden yayın yapacak olan Etos-Tv ölen insanların fotoğraflarını ve videolarını da internet üzerinden yayınlayacak.
Fotoğraf ve videolara ulaşmak ölü yakınlarının isteğine bağlı olarak şifreli veya şifresiz yayınlanacak. Etos-TV’nin şu anda sekiz çalışanı bulunuyor.
- Uydu ANTENİ AYARLARI Nasıl Değiştirilir?
- TELEVİZYON PROGRAMLARI: TV’de bugün hangi kanalda hangi filmler, diziler var?
- İnternet Sağlayıcıları Kapışıyor:Aylık 10 Ytl’ye İnternet Bağlantısı
- YouTube’ye alternatif geliyor: hulu.com
- TÜRKSAT 3A FIRLATILDI: Türksat 3A uydusunun özellikleri nelerdir?
- Televizyonda Yılbaşı Programları Neler?
- Ankesörlü Telefondan İnternete Bağlanılacak

Yorum yapmak ister misiniz?!