Liderlerin 2008 Yılı mesajları: 2008′e Umutla Bakıyoruz
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye’nin 2007 yılında terörle mücadele alanında ciddi gelişmeler kaydettiğini belirterek, “2008 yılı terörle mücadelede ciddi sonuçlar alacağımız bir yıl olacaktır. 2007 yılında aldığımız özgüvenle, 2008 yılına umutla bakıyoruz” dedi.
Gül, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda Türkiye’nin, bölgesinin ve dünyanın her alanda yükselen yıldızlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Demokrasimiz, artık Avrupa Birliği standartlarına yükselmiştir. Ekonomimiz, dünyadaki birçok olumsuz dalgalanmaya rağmen istikrarını korumaya ve büyümeye devam etmektedir. Dış politikada Türkiye’nin itibarı giderek artmaktadır. Türkiye, büyük Atatürk’ün veciz ifadesiyle ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ prensibini her alanda hayata geçirmektedir” ifadelerine yer verdi.
“ÖNEMLİ BİR GÖREV DAHA VAR”
TBMM Başkanı Köksal Toptan da mesajında, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha geride bırakıldığını, umut ve coşkuyla yeni bir yıla girildiğini belirterek, “Şimdi önümüzde çok önemli bir görev daha bulunuyor; bu dönem Meclisimizin iktidar ve muhalefetiyle yoğun bir çalışmanın ardından, toplumun tüm kesimlerinin uzlaştığı yeni anayasayı, Türkiye’ye kazandıracağına inanıyorum” dedi.
“MUTLULUK VE BARIŞ YILI OLMALI”
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ise “Geride bıraktığımız 2007′de, Hükümetin, terörle mücadele ve terör örgütünün siyasi projesi konusundaki aymazlığıyla, kafa karışıklığının neden olacağı büyük sorunlar ve laik Cumhuriyetimizle Cumhuriyetin kazanımlarına yönelik sistemli saldırılar, toplumumuzun tüm kesimlerinin duyarlılığı ve silahlı kuvvetlerimizle güvenlik güçlerimizin terörle mücadelede gösterdiği özverili, kahramanca mücadeleleri sonucu en az zararla atlatıldı” ifadesini kullandığı mesajında, yeni yılın, “kardeşliğin, cumhuriyet ile kazanımlarının pekiştiği, bütün insanlık için huzur, mutluluk ve barış yılı” olması gerektiğini belirtti.
AA
- Türkiye’de petrol ve doğalgaz araştırmaları
- Mola Zamanı 14 Şubat Sevgililer Günü Özel Mesaj Sayfası: İlan-ı aşk ve Kişiye Özel Sevgi Mesajlarınız İçin
- Başbakan’ın Son Ulusa Sesleniş Konuşması Ve 2007 Değerlendirmesi
- Milli Takıma Turkuaz Forma (video)
- Turkcell’den bir yenilik: Türkiyenin ilk sesli SMS uygulaması
- REZERVASYON İÇİN Telefon Numaraları: OTOBÜS ŞİRKETLERİNİN TELEFONLARI 2
- Sağlam: Türkiye’den özür diliyorum

Yorum yapmak ister misiniz?!